Rezervace hry

T: 577 152 168 (klub)
www.tycko.cz

Omezení provozu golfového klubu od 22.11.2021

Na základě MIMOŘÁDNÉHO OPATŘENÍ Ministertva zdravotnictví České republiky ze dne 20.listopadu 2021 upravujeme provoz klubu a golfových služeb a prosíme všechny o dodržování níže uvedených nařízení. Provoz golfu je v souvislosti s opatřeními limitován, omezeny jsou také některé služby.

1. Turnaje:
Je zakázána účast osobám, které jeví klinické příznaky onemocnění COVID 19, nebo v případě, že má být přítomno více jak 20 osob ty, kteří neprokážou bezinfekčnost (POUZE OČKOVÁNÍ NEBO PRODĚLÁNÍ NEMOCI). Organizátor (provozovatel, klub, promotér) je povinen splnění bezinfekčnosti kontrolovat, hráč je povinen bezinfekčnost prokázat. V případě neprokázání se zakazuje organizátorovi akce takové osobě umožnit účast na akci (turnaji)!!!

2. Individuální hra:
Bez omezení.

3. Konání tréninků dětských skupin (6 – 18 let):
Uvnitř i venku povoleno s evidencí (od 6 do 18 let), evidenci uchovávat 30 dní (včetně údaje od kdy do kdy). POZOR na povinnosti – je zakázána účast osobám, které jeví klinické známky nemoci COVID 19. Jelikož se dětských tréninků neúčastní více než 20 osob, není třeba dokládání bezinfekčnosti. Trenér si převezme děti u vstupu na hotelové recepci a zde je také po skončení tréninku předá rodičům.

4. Využívání Indooru
Zákazníci musí prokázat splnění podmínek (POUZE OČKOVÁNÍ NEBO PRODĚLÁNÍ NEMOCI) a nemají klinické příznaky. Provozovatel je povinen splnění kontrolovat. V případě neprokázání je ZAKÁZÁNO takovou osobu vpustit. Dodržovat větrání, v případě skupinových lekcí rozestupy 1,5 metru. Nevztahuje se na děti do dovršení 12 let věku (tedy ještě jim není 12).

5. Golfová recepce:
Otevřena , dodržovat rozestupy 1,5m a limit jeden zákazník na 10m2 prodejní plochy, dezinfekci, nano roušky/respirátory.

6. Šatny, sprchy:
Není zakázáno, avšak platí obecná pravidla (tedy např. ten, kdo nesmí být vpuštěn do indooru, nesmí ani do sprch…).

7. Vstup do vnitřních prostor budov, hotel, kavárna, restaurace:
Zákazníci jsou povinni prokázat bezinfekčnost (POUZE OČKOVÁNÍ NEBO PRODĚLÁNÍ NEMOCI) a nemají klinické příznaky, dezinfekce rukou. Kdo neprokáže bezinfekčnost, nesmí být vpuštěn či obsloužen!

8. Je možné individuálně využívat:
• Hřiště (v provozu 8 – 16 hod.), driving range a cvičné plochy
• Individuální trénink bez omezení, neshlukovat se, rozestupy min. 2 metry.


Schváleno VV GCLKO ve Zlíně - Kostelci 22.11.2021

Děkujeme za pochopení.

Přiložené soubory

Název souboruTypVelikost
2021-11-20---mz---omezeni-obchodu-a-sluz.pdf PDF B
2021-10-27---mz---ochrana-dychacich-cest.pdf PDF B
Odběr novinek z klubu / newsletter

Sem nic nepište!

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky. Ze zasílaní newsletteru se budete moci kdykoliv odhlásit. Více informací na mailové adrese: info@gclk.cz

Kontaktujte nás

Lázně 493, 763 14 Zlín 12
T: 577 152 168
E: info@gclk.cz